Tryckfolket i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva grafisk industri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tryckfolket i Malmö Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Tryckfolket i Malmö Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1980-07-24 så skapades Tryckfolket i Malmö Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Tryckfolket i Malmö Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tryckfolket i Malmö Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556205-7280 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Tryckfolket i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Tryckfolket i Malmö Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-6715400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Ulf Patrick i förening med en av -Hansson, Mats Göran -Lemvall, Kaj Göran Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tryckfolket i Malmö Aktiebolag är Andersson, Ulf Patrick som är född 1970 och har titeln VD, Andersson, Ulf Patrick som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Mats Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Houltzén, Bengt Arne som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lemvall, Kaj Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensson, Kent Thomas Walter som är född 1962 och har titeln RevisorDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .