Malmö Plåt- och Byggservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Malmö Plåt- och Byggservice Aktiebolag är en verksamhet som finns i Malmö. I Malmö Plåt- och Byggservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmkvist, Per-Olof Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mårtensson, Per-Mårten som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Hans-Erik Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Kent Arne Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Schiller, Jan Axel Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Öresund Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Malmö Plåt- och Byggservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Malmö Plåt- och Byggservice Aktiebolag på telefon 040-380860.

Bolaget skall bedriva byggrörelse genom nybyggnation, om- och tillbyggnader, service och reparation av fastigheter, handel med och förvaltning av fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Malmö Plåt- och Byggservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Malmö Plåt- och Byggservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Malmö Plåt- och Byggservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Malmö Plåt- och Byggservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Malmö Plåt- och Byggservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Malmö Plåt- och Byggservice Aktiebolag har 556204-8990 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.