Jerker Eriksson Aktiebolag

Skåne län

Information

Jerker Eriksson Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Jerker Eriksson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Carl Jerker som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lisbeth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jerker Eriksson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jerker Eriksson Aktiebolag på telefon 040-300450.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende produktion av illustrationer, import och försäljning av sportbilar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jerker Eriksson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jerker Eriksson Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Jerker Eriksson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Jerker Eriksson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jerker Eriksson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Carl Jerker -Eriksson, Lisbeth

Jerker Eriksson Aktiebolag har 556204-8693 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.