Ulf Eichmüller Aktiebolag (Konditori Hollandia)

Skåne län

Information

556203-1368 är organisationsnummer för företaget Ulf Eichmüller Aktiebolag (Konditori Hollandia). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulf Eichmüller Aktiebolag (Konditori Hollandia) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Ulf Eichmüller Aktiebolag (Konditori Hollandia) finns i.

Ulf Eichmüller Aktiebolag (Konditori Hollandia) har varit registrerat sedan 1980-01-16 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulf Eichmüller Aktiebolag (Konditori Hollandia) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Ulf Eichmüller Aktiebolag (Konditori Hollandia) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ulf Eichmüller Aktiebolag (Konditori Hollandia) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ulf Eichmüller Aktiebolag (Konditori Hollandia) så kan ni göra det på telefon genom 040-124886 eller genom brev på följande adress:
S. Förstadsg. 8, 211 43, Malmö

Bolaget skall bedriva bageri, konditori och restaurangrörelse samt driva handel med inredningsdetaljer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ulf Eichmüller Aktiebolag (Konditori Hollandia) och det är Eichmüller, Ulf Fredrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Eichmüller, Malin Josefine som är född 1966 och har titeln Suppleant, Krabisch, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,