J. Katalinic Aktiebolag

Skåne län

Information

J. Katalinic Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där J. Katalinic Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. J. Katalinic Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. J. Katalinic Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till J. Katalinic Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Regementsg. 24, 211 42, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-121412.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är J. Katalinic Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

J. Katalinic Aktiebolag har idag 556202-5956 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för J. Katalinic Aktiebolag

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av färdiglagad mat, restaurang och cateringverksamhet, uthyrning av restaurangverksamhet samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper.

I J. Katalinic Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Appler, Heike som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, el Bassi, Fethi B Abderrahmen som är född 1955 och har titeln Suppleant, .