Hjelm & Rohman Aktiebolag

Skåne län

Information

Hjelm & Rohman Aktiebolag är ett bolag som finns i Malmö. I Hjelm & Rohman Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rohman Hjelm, Yvonne Elisabet som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjelm, Bengt Arne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Uddenäs, Håkan Bertel som är född 1954 och har titeln Revisor, Håkan Uddenäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hjelm & Rohman Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hjelm & Rohman Aktiebolag på telefon 040-457030.

Bolaget skall utöva industriell och finansiell rådgivning, köpa och sälja värdepapper samt handla med metaller och maskin- och transportutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hjelm & Rohman Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hjelm & Rohman Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hjelm & Rohman Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hjelm & Rohman Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1981-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hjelm & Rohman Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Hjelm & Rohman Aktiebolag har 556202-5600 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.