Grafix Aktiebolag

Skåne län

Information

Grafix Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Grafix Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Grafix Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Grafix Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1979-12-05. Men sedan 1998-01-01 så har Grafix Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ängdalav. 36, 217 47, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Grafix Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-915650.

Malmö arbetar för att företag som Grafix Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Grafix Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall förmedla trycksaker mellan producent och konsument, idka förlagsverksamhet och även annan därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fastigheter och hyra ut fordon.

Firmatecknare för Grafix Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Grafix Aktiebolag och det är följande personer, Törngren, Lars Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Törngren, Anna Maria Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Grafix Aktiebolag är 556202-3530.