Dataanalys Scandinavia Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva förmedling av datorprogram, utforma dator- program, konsultation-, rådgivning- och utbildningstjänster, be- driva handel med vin och spritdrycker, samt bedriva författar-, publicerings- och förlagsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dataanalys Scandinavia Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Dataanalys Scandinavia Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1979-10-25 så skapades Dataanalys Scandinavia Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Dataanalys Scandinavia Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Dataanalys Scandinavia Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556201-6831 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Dataanalys Scandinavia Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Dataanalys Scandinavia Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-160720 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dataanalys Scandinavia Aktiebolag är Buxrud, Ulf som är född 1942 och har titeln VD, Buxrud, Ulf som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Buxrud, Ulla Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Kjellander Johansson, Karin J Anneli som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .