Scandtrust Aktiebolag

Skåne län

Information

Scandtrust Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Scandtrust Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Scandtrust Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Scandtrust Aktiebolag har funnits sedan och 2001-05-05 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Scandtrust Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Österg. 32, 211 22, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-6312800.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Scandtrust Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Scandtrust Aktiebolag har idag 556201-5833 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Scandtrust Aktiebolag

Bolaget skall försälja produkter, lösningar och tjänster inom säkra digitala transaktioner samt erbjuda konsulttjänster inom affärsutveckling. Bolaget skall även genom egna och hyrda fartyg bedriva uthyrningsverksamhet i form av bare-boat charter och time charter och därmed förenlig verksamhet.

I Scandtrust Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Orre, Anders David som är född 1959 och har titeln VD, Orre, Anders David som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanberg, Jonas Lawe som är född 1960 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisor, .