Smartness Oversees Living AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva design- och formgivningsverksamhet inom branschen för inredningsarkitektur samt foto-, film och videoverksamhet samt fastighetsmäkleri och köpa, sälja och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Smartness Oversees Living AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Smartness Oversees Living AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1979-08-21 så skapades Smartness Oversees Living AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556201-0032 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Smartness Oversees Living AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Smartness Oversees Living AB så går det att nå dem via telefon på 040-497700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Smartness Oversees Living AB är Zetterman, Mimmi Ann-Marie M som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Juliusson, Bertil Robert som är född 1959 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor, .