Stabbesteinen Fastigheter AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Stabbesteinen Fastigheter AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Stabbesteinen Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för Stabbesteinen Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

Stabbesteinen Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 1979-08-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stabbesteinen Fastigheter AB ska trivas.

Stabbesteinen Fastigheter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och aktier ävensom övriga värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stabbesteinen Fastigheter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Stabbesteinen Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Stabbesteinen Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-381800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Stabbesteinen Fastigheter AB är Ögreid, Knut som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bratland, Pål Martens som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rom, Terje som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sakkestad, Runar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Brantmark, Hans-Erik Ingvar som är född 1943 och har titeln Delgivningsbar person, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorPihl, Hans Åke Martin som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Stabbesteinen Fastigheter AB har 556200-9844 som sitt organisationsnummer.