Weidmüller Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Weidmüller Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Weidmüller Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Weidmüller Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1979-08-01 så har Weidmüller Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Weidmüller Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Weidmüller Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Axel Danielssons v. 271, 215 82, Malmö. Vi ni istället prata med Weidmüller Aktiebolag så kan ni göra det på 077-1430044.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att tillverka och försälja komponenter och utrustningar inom elektroteknikens och elektronikens områden ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Beronius, Rolf Michael som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Lundström, Jan Rikard som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Jörgensen, Jacob Brian som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Jörgensen, Jacob Brian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Belz, Joachim som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Vogelsang, Harald som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Fromell, Bengt-Ove som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med en av -Beronius, Rolf Michael -Lundström, Jan Rikard Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Weidmüller Aktiebolag har 556200-8531 som sitt organisationsnummer.