EuroFlorist Sverige AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns EuroFlorist Sverige AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. EuroFlorist Sverige AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

EuroFlorist Sverige AB är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556200-4431.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-6020020 alternativt besöka eller skicka post till EuroFlorist Sverige AB på följande adress Eddag. 4, 217 67, Malmö.

EuroFlorist Sverige AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I EuroFlorist Sverige AB så sitter följande personer i styrelsen: , Kaiser, Harold Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Hagman, Ulf Erik Lennart som är född 1963 och har titeln Suppleant , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva blomsterförmedling och handel med komple- mentartiklar för blomsteraffärer.