Wigrens El-Mek Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Wigrens El-Mek Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Wigrens El-Mek Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wigrens El-Mek Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wigrens El-Mek Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1979-04-02. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Wigrens El-Mek Aktiebolag ska trivas.

Wigrens El-Mek Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult- och utvecklingsverksamhet inom elektromekanisk industri, förvaltning av värdeppaper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wigrens El-Mek Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1979-01-01.

Idag är Wigrens El-Mek Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Wigrens El-Mek Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-293344.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Wigrens El-Mek Aktiebolag är Petrén, Carl-Gustav Olov som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Thomas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Kihlgren, Gunnel Anita Lisbeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Petrén, Annette Eva Gunilla som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Wigrens El-Mek Aktiebolag har 556199-7221 som sitt organisationsnummer.