Sundsservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Sundsservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Sundsservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sundsservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Sundsservice Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1979-02-12. Men sedan 1979-01-01 så har Sundsservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Galoppg. 4, 213 77, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sundsservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-107850.

Malmö arbetar för att verksamheter som Sundsservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sundsservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall idka handel med skeppsförnödenheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sundsservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sundsservice Aktiebolag och det är följande personer, Anselmsson, Lars Johan Lennart som är född 1949 och har titeln VD, Anselmsson, Lars Johan Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomdahl, Per Gunnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Jan Åke Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Wallquist, Cronie Sten Leo som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Sundsservice Aktiebolag är 556199-2875.