Szepanski & Szepanski, Film & Video Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Szepanski & Szepanski, Film & Video Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Szepanski & Szepanski, Film & Video Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Szepanski & Szepanski, Film & Video Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Szepanski & Szepanski, Film & Video Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1978-08-09. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Szepanski & Szepanski, Film & Video Aktiebolag ska trivas.

Szepanski & Szepanski, Film & Video Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion av film och video samt konsultativ verksamhet inom marknadsförings- och reklambranchen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Szepanski & Szepanski, Film & Video Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Szepanski & Szepanski, Film & Video Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Szepanski & Szepanski, Film & Video Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-475799.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Szepanski & Szepanski, Film & Video Aktiebolag är Szepanski Erwall, Christina Marita som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Szepanski, Anna Petra Martina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Fexby, Bengt Arne som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Szepanski & Szepanski, Film & Video Aktiebolag har 556197-6431 som sitt organisationsnummer.