Jerry Malm Aktiebolag

Skåne län

Information

556197-5334 är organisationsnummer för verksamheten Jerry Malm Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jerry Malm Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Jerry Malm Aktiebolag finns i.

Jerry Malm Aktiebolag har varit registrerat sedan 1978-07-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jerry Malm Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Jerry Malm Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jerry Malm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jerry Malm Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-545765 eller genom brev på följande adress:
Sofiedalsv. 10, 238 37, Oxie

Bolaget skall driva partihandel med blommor och växter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jerry Malm Aktiebolag och det är Malm, Torbjörn Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Maria Camilla som är född 1972 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,