Kron-Data Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av datasystem och inventarier, försäljninig av böcker, bedriva odling av exotiska fåglar samt handel och uppfödning av fåglar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kron-Data Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Kron-Data Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1978-05-17 så skapades Kron-Data Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Kron-Data Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kron-Data Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1978-01-01

556196-9717 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Kron-Data Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kron-Data Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-290040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kron-Data Aktiebolag är Nilsson, Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Elsy Anita Marianne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Rune Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .