Olgas Restaurang Aktiebolag

Skåne län

Information

Olgas Restaurang Aktiebolag är ett bolag som finns i Malmö. I Olgas Restaurang Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gonsales Vidal, Ignacio som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Schiller, Eva Marie Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Olow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Olgas Restaurang Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Olgas Restaurang Aktiebolag på telefon 070-5751245.

Bolaget skall driva restaurangrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Olgas Restaurang Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Olgas Restaurang Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Olgas Restaurang Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Olgas Restaurang Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1978-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Olgas Restaurang Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Gonsales Vidal, Ignacio Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Olgas Restaurang Aktiebolag har 556196-6630 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.