Aktiebolaget Bröderna Jörgensen

Skåne län

Information

Aktiebolaget Bröderna Jörgensen är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Bröderna Jörgensen finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Bröderna Jörgensen är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Bröderna Jörgensen som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1978-01-02. Men sedan 1978-01-01 så har Aktiebolaget Bröderna Jörgensen varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Borrg. 2, 211 24, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Bröderna Jörgensen så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-389180.

Malmö arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Bröderna Jörgensen ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Bröderna Jörgensen. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med textilier och andra produkter för möbel- och transportmedelinsutrin.

Firmatecknare för Aktiebolaget Bröderna Jörgensen är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Bröderna Jörgensen och det är följande personer, Ek, Lars Håkan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergenblad, Kennet Arvid som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Bröderna Jörgensen är 556196-1177.