K A Lundbladh Förvaltning Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter K A Lundbladh Förvaltning Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar K A Lundbladh Förvaltning Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1976-12-23 så har K A Lundbladh Förvaltning Aktiebolag varit registrerat. Idag är K A Lundbladh Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med K A Lundbladh Förvaltning Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med K A Lundbladh Förvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på 040-945350.

Bolaget skall bedriva handel med frukt och grönsaker, äga och förvalta fast egendom samt konsultverksamhet inom marknadsföring och administration samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Paul Johan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Pamela Louise som är född 1966 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Carl Lauritz Michael som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

K A Lundbladh Förvaltning Aktiebolag har 556194-4173 som sitt organisationsnummer.