Ing f:a E W Lundström Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och handel med konstruktioner i aluminium och stål, konsultverksamhet inom motsvarande områden samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ing f:a E W Lundström Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Ing f:a E W Lundström Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1976-11-25 så skapades Ing f:a E W Lundström Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Ing f:a E W Lundström Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ing f:a E W Lundström Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556193-8589 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Ing f:a E W Lundström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ing f:a E W Lundström Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-150298 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ing f:a E W Lundström Aktiebolag är Lundström, Albert Emil Wilhelm som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Håkan Peter Albert som är född 1972 och har titeln Suppleant, Öfverman, Jan Einar Gösta som är född 1944 och har titeln Revisor, Jan Öfverman Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .