Bilaktiebolaget Jan o Gertie Folgård

Skåne län

Information

556193-2665 är organisationsnummer för verksamheten Bilaktiebolaget Jan o Gertie Folgård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bilaktiebolaget Jan o Gertie Folgård är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Bilaktiebolaget Jan o Gertie Folgård finns i.

Bilaktiebolaget Jan o Gertie Folgård har varit registrerat sedan 1976-10-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bilaktiebolaget Jan o Gertie Folgård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Bilaktiebolaget Jan o Gertie Folgård är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bilaktiebolaget Jan o Gertie Folgård är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Bilaktiebolaget Jan o Gertie Folgård så kan ni göra det på telefon genom 040-431402 eller genom brev på följande adress:
Jägershillg. 4, 213 75, Malmö

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av nya och begagnade personbilar, lätta lastbilar-transportfordon, reservdelar och biltillbehör samt hyrbilsverksamhet. Bolaget ska även äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bilaktiebolaget Jan o Gertie Folgård och det är Folgård, Jan-Olof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Folgård, Gertie Anita som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor,