Aktiebolaget Öresundspaviljongen

Skåne län

Information

Aktiebolaget Öresundspaviljongen är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Öresundspaviljongen finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Öresundspaviljongen är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Öresundspaviljongen som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1976-09-08. Men sedan 1978-01-01 så har Aktiebolaget Öresundspaviljongen varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vikingag. 28, 216 18, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Öresundspaviljongen så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-260354.

Malmö arbetar för att bolag som Aktiebolaget Öresundspaviljongen ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Öresundspaviljongen. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall driva kiosk och serveringsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Öresundspaviljongen är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Öresundspaviljongen och det är följande personer, Blazetic, Nick Robert som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Blazetic, Anica som är född 1954 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Öresundspaviljongen är 556193-0735.