L.I.W. Budbilar i Malmö AB (Adena/picko´s)

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva varutransportrörelse samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för L.I.W. Budbilar i Malmö AB (Adena/picko´s) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är L.I.W. Budbilar i Malmö AB (Adena/picko´s) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1976-06-28 så skapades L.I.W. Budbilar i Malmö AB (Adena/picko´s) och företaget är har F-skattsedel L.I.W. Budbilar i Malmö AB (Adena/picko´s) har haft det sedan 1995-01-01.

L.I.W. Budbilar i Malmö AB (Adena/picko´s) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556192-5537 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är L.I.W. Budbilar i Malmö AB (Adena/picko´s) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med L.I.W. Budbilar i Malmö AB (Adena/picko´s) så går det att nå dem via telefon på 040-80000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom L.I.W. Budbilar i Malmö AB (Adena/picko´s) är Wigforss, Lars Ivar som är född 1947 och har titeln VD, Wigforss, Lars Ivar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Berit Sonja Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Olofson, Patrik Anders som är född 1980 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .