Håte Dentallaboratorium Aktiebolag

Skåne län

Information

Håte Dentallaboratorium Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Håte Dentallaboratorium Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Håte Dentallaboratorium Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Håte Dentallaboratorium Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Håte Dentallaboratorium Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Håte Dentallaboratorium Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sallerupsv. 3, 212 18, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-189966.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Håte Dentallaboratorium Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Håte Dentallaboratorium Aktiebolag har idag 556190-8004 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Håte Dentallaboratorium Aktiebolag

Bolaget skall driva tandtekniskt laboratorium, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Håte Dentallaboratorium Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gudmundsson, Bertil Tommy som är född 1947 och har titeln VD, Gudmundsson, Bertil Tommy som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Rolf Peter som är född 1960 och har titeln Suppleant, Landeke, Dan Axel som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Dan Landeke AB som är född och har titeln Revisor, .