Aktiebolaget Motorbanan Ring Knutstorp

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Aktiebolaget Motorbanan Ring Knutstorp är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Motorbanan Ring Knutstorp är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Motorbanan Ring Knutstorp är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Motorbanan Ring Knutstorp är ett Aktiebolag och skapades 1975-09-24. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Motorbanan Ring Knutstorp ska trivas.

Aktiebolaget Motorbanan Ring Knutstorp är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva motoraktiviteter och andra aktiviteter inom motorbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Motorbanan Ring Knutstorp är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Aktiebolaget Motorbanan Ring Knutstorp Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Motorbanan Ring Knutstorp så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-80044.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Motorbanan Ring Knutstorp är Öhrström, Per Magnus som är född 1963 och har titeln Extern VD, Gunnarsson, Sten Olov som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lind, Vivy Alexandra som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Gustaf som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Lars Allan Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Lars Johan som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamotDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, Petersson, Per-Arne Lennart som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Aktiebolaget Motorbanan Ring Knutstorp har 556190-4680 som sitt organisationsnummer.