Royal Scandinavia Logistics AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva lager och distributionsverksamhet gällande porslin, glas och silver samt därtill hörande serviceverksamhet, bedriva försäljning av prydnadsporslin, bedriva försäljning av bruksporslin samt försäljning och marknadsföring av designat silver, konstglas och fajans, jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Royal Scandinavia Logistics AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Royal Scandinavia Logistics AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1975-02-27 så skapades Royal Scandinavia Logistics AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556189-2133 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Royal Scandinavia Logistics AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Royal Scandinavia Logistics AB så går det att nå dem via telefon på 040-388500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Royal Scandinavia Logistics AB är Christensen, Poul Ravn som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Christensen, Poul Ravn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jensen, Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Vejlgaard, Nilolaj som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Stålhammar, Jessica Maria som är född 1971 och har titeln Delgivningsbar person, Andersson, Karl Olof som är född 1958 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .