Aktiebolaget Jan-Tob

Skåne län

Information

Bolaget skall driva handelsrörelse i parti och minut inom tobaksvarubranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Jan-Tob vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Aktiebolaget Jan-Tob ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1974-11-21 så skapades Aktiebolaget Jan-Tob och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Jan-Tob har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Jan-Tob är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1975-01-01

556188-5400 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Aktiebolaget Jan-Tob Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Jan-Tob så går det att nå dem via telefon på 040-151264 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Jan-Tob är Strömgren, Jonas Jan Evald som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömgren, Doris Ethel som är född 1932 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor, .