Per Inge Andersson Aktiebolag

Skåne län

Information

Per Inge Andersson Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Per Inge Andersson Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Per Inge Andersson Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Per Inge Andersson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Per Inge Andersson Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Per Inge Andersson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Drottningg. 224, 254 33, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-5683793.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Per Inge Andersson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Per Inge Andersson Aktiebolag har idag 556188-3736 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Per Inge Andersson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av elektroniska utrustning och elektroniska komponenter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Per Inge Andersson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Per Inge som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lisbeth Yvonne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Bengt Orvar Gustav som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .