Elanders Berlings AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Elanders Berlings AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Elanders Berlings AB är ett av dem. Statusen för Elanders Berlings AB är att Bolaget är inaktivt.

Elanders Berlings AB är ett Aktiebolag och skapades 1974-04-18. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Elanders Berlings AB ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tryckerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elanders Berlings AB inte är momsregistrerat.

Idag är Elanders Berlings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Elanders Berlings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-385700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Holm, Bo Patrick Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Elanders Berlings AB är Ljung, Lars Stefan som är född 1969 och har titeln VD, Ljung, Lars Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Bo Patrick som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Almgren, Mats Knutson som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Rippe, Carl Johan som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Elanders Berlings AB har 556187-2127 som sitt organisationsnummer.