Sandberg Development Aktiebolag

Skåne län

Information

Sandberg Development Aktiebolag är ett bolag som finns i Malmö. I Sandberg Development Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sandberg, Per Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Martin Fredrik som är född 1961 och har titeln Suppleant, Malmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sandberg Development Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sandberg Development Aktiebolag på telefon 040-6715000.

Bolaget skall driva forskning och utveckling inom området tillbehör till vapen ävensom idka därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Idag är Sandberg Development Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sandberg Development Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sandberg Development Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sandberg Development Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sandberg Development Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sandberg Development Aktiebolag har 556181-1141 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.