Tradebanco Aktiebolag

Skåne län

Information

Tradebanco Aktiebolag är en verksamhet som finns i Malmö. I Tradebanco Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Delbanco, Jonas Mikael som är född 1971 och har titeln VD, Delbanco, Jonas Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Delbanco, Lars-Ove Henry som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Delbanco, Christer Clas-Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Delbanco, Ingert Margareta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Delbanco, Max Linus Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamotOlofsson, Jan Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Salander, Eric Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, Lamme, Sven Mattias som är född 1971 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Tradebanco Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tradebanco Aktiebolag på telefon 040-224000.

Bolaget skall idka handels- och fabriksrörelse jämte export och import allt inom den kemisk-tekniska branschen.

Idag är Tradebanco Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tradebanco Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tradebanco Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tradebanco Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tradebanco Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Delbanco, Jonas Mikael -Delbanco, Lars-Ove Henry Firman tecknas i förening av -Delbanco, Christer Clas-Göran -Olofsson, Jan Åke

Tradebanco Aktiebolag har 556180-8907 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.