Överskottsförsäljningen i Tygelsjö Aktiebolag

Skåne län

Information

Överskottsförsäljningen i Tygelsjö Aktiebolag är ett bolag som finns i Malmö. I Överskottsförsäljningen i Tygelsjö Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rydell, Martin Evert Rune som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydell, Gerti Barbro som är född 1940 och har titeln Suppleant, Bergstrand, Per-Åke som är född 1942 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Överskottsförsäljningen i Tygelsjö Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Överskottsförsäljningen i Tygelsjö Aktiebolag på telefon 040-160590.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse samt parti- och detaljhandel av maskiner och verktyg inom den mekaniska verkstadsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Överskottsförsäljningen i Tygelsjö Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Överskottsförsäljningen i Tygelsjö Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Överskottsförsäljningen i Tygelsjö Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Överskottsförsäljningen i Tygelsjö Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-02-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Överskottsförsäljningen i Tygelsjö Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Överskottsförsäljningen i Tygelsjö Aktiebolag har 556180-6539 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.