Malmö Folkbilar, G. Håkansson Aktiebolag

Skåne län

Information

556175-9290 är organisationsnummer för företaget Malmö Folkbilar, G. Håkansson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malmö Folkbilar, G. Håkansson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Malmö Folkbilar, G. Håkansson Aktiebolag finns i.

Malmö Folkbilar, G. Håkansson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1973-02-05 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Malmö Folkbilar, G. Håkansson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Malmö Folkbilar, G. Håkansson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Malmö Folkbilar, G. Håkansson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Malmö Folkbilar, G. Håkansson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-163000 eller genom brev på följande adress:
Vasag. 12, 216 12, Limhamn

Bolaget skall bedriva försäljning av bilar liksom annan härmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Malmö Folkbilar, G. Håkansson Aktiebolag och det är Håkansson, Alf Torsten Göran som är född 1947 och har titeln VD, Håkansson, Alf Torsten Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Berger, Tomas Lennart som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hanshammar, Inga Nina Viola som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Bladh, Tommy som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor