MHT Takentreprenören i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

MHT Takentreprenören i Malmö Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som MHT Takentreprenören i Malmö Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MHT Takentreprenören i Malmö Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1972-10-05.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till VIDEGRÄNDEN 1, 376 36, Svängsta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MHT Takentreprenören i Malmö Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-334000.

Malmö arbetar för att företag som MHT Takentreprenören i Malmö Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MHT Takentreprenören i Malmö Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet på takbeläggnings- och isoleringssidan ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MHT Takentreprenören i Malmö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MHT Takentreprenören i Malmö Aktiebolag och det är följande personer, Lindborg, Mats Stig Torsten som är född 1964 och har titeln VD, Lindborg, Mats Stig Torsten som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lennart Karl Ragnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Lars Evald som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Spasic, Dragan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.Salander, Eric Gunnar som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för MHT Takentreprenören i Malmö Aktiebolag är 556170-2340.