Dana-Rör Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Dana-Rör Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Dana-Rör Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Dana-Rör Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Dana-Rör Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-10-04. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Dana-Rör Aktiebolag ska trivas.

Dana-Rör Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva rörläggeri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dana-Rör Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Dana-Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Dana-Rör Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-491545.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Dana-Rör Aktiebolag är Hansen, Tage Egon som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Tove Jonna som är född 1938 och har titeln Suppleant, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

Dana-Rör Aktiebolag har 556170-1466 som sitt organisationsnummer.