Etage Aktiebolag

Skåne län

Information

556169-3473 är organisationsnummer för bolaget Etage Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Etage Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Etage Aktiebolag finns i.

Etage Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-09-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Etage Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Etage Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Etage Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Etage Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-232060 eller genom brev på följande adress:
Stortorget 6, 211 34, Malmö

Bolaget skall bedriva diskotek-, konsert- och serveringsrörelse, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Etage Aktiebolag och det är Ahlqvist, Mikael Johan Elias som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Skog, Nina Rebecca Sun-Hyun som är född 1969 och har titeln Suppleant, Theander, Ann Charlotte som är född 1959 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,