Fiske & Fiskar, Ekelund & Rosdahl Aktiebolag

Skåne län

Information

Fiske & Fiskar, Ekelund & Rosdahl Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Fiske & Fiskar, Ekelund & Rosdahl Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fiske & Fiskar, Ekelund & Rosdahl Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Fiske & Fiskar, Ekelund & Rosdahl Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1972-08-24. Men sedan 1976-01-01 så har Fiske & Fiskar, Ekelund & Rosdahl Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Regementsg. 17, 217 53, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fiske & Fiskar, Ekelund & Rosdahl Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-260677.

Malmö arbetar för att bolag som Fiske & Fiskar, Ekelund & Rosdahl Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fiske & Fiskar, Ekelund & Rosdahl Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel och agenturverksamhet huvudsakligen beträffande fiskeredskap och akvariefiskar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fiske & Fiskar, Ekelund & Rosdahl Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekelund, Evelina -Ekelund, Ulf Mikael -Rosdahl, Billy Einar Mikael.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fiske & Fiskar, Ekelund & Rosdahl Aktiebolag och det är följande personer, Ekelund, Ulf Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekelund, Evelina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosdahl, Billy Einar Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fiske & Fiskar, Ekelund & Rosdahl Aktiebolag är 556168-4266.