M2 Fastigheter Nordväst Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter M2 Fastigheter Nordväst Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar M2 Fastigheter Nordväst Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1972-08-07 så har M2 Fastigheter Nordväst Aktiebolag varit registrerat. Idag är M2 Fastigheter Nordväst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med M2 Fastigheter Nordväst Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med M2 Fastigheter Nordväst Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget ska förvärva, förvalta, förädla och avyttra fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Bråhagen, Thomas Bertil som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Larsson, Ulla Cecilia som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Mauritzson, Per Ingemar som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Jarl, Anders Jörgen som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Christer Bo Stig som är född 1948 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorPersson, Mats Christer Roland som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Bråhagen, Thomas Bertil -Johansson, Christer Bo Stig eller en av dem i förening med -Larsson, Ulla Cecilia -Mauritzson, Per Ingemar .

M2 Fastigheter Nordväst Aktiebolag har 556167-8318 som sitt organisationsnummer.