Viaflex Vägprodukter Aktiebolag

Skåne län

Information

Viaflex Vägprodukter Aktiebolag är en verksamhet som finns i Malmö. I Viaflex Vägprodukter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Krylander, Hans Gunnar Charles som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Krylander, Siv Kerstin Marianne som är född 1932 och har titeln Suppleant, Olsson, Karin Ann-Kristin som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionspartner i Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Viaflex Vägprodukter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Viaflex Vägprodukter Aktiebolag på telefon 040-948034.

Bolaget skall driva försäljning och distribution av ytbehandlingsprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Viaflex Vägprodukter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Viaflex Vägprodukter Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Viaflex Vägprodukter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Viaflex Vägprodukter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1972-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Viaflex Vägprodukter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Viaflex Vägprodukter Aktiebolag har 556166-6974 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.