JOAK Fjärrvärmekonsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och JOAK Fjärrvärmekonsult Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JOAK Fjärrvärmekonsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för JOAK Fjärrvärmekonsult Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

JOAK Fjärrvärmekonsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-06-26. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JOAK Fjärrvärmekonsult Aktiebolag ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet med särskild inriktning på konstruktioner av fjärrvärmeanläggningar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JOAK Fjärrvärmekonsult Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är JOAK Fjärrvärmekonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med JOAK Fjärrvärmekonsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6662188.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med JOAK Fjärrvärmekonsult Aktiebolag är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

JOAK Fjärrvärmekonsult Aktiebolag har 556166-0159 som sitt organisationsnummer.