Davidshallsgatans i Malmö Optiska Aktiebolag

Skåne län

Information

Davidshallsgatans i Malmö Optiska Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Davidshallsgatans i Malmö Optiska Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Albrecht, Torgny William som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Albrecht, Henryka som är född 1957 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Davidshallsgatans i Malmö Optiska Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Davidshallsgatans i Malmö Optiska Aktiebolag på telefon 040-6110455.

Bolaget skall driva handel med optiska artiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Davidshallsgatans i Malmö Optiska Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Davidshallsgatans i Malmö Optiska Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Davidshallsgatans i Malmö Optiska Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Davidshallsgatans i Malmö Optiska Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1974-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Davidshallsgatans i Malmö Optiska Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Davidshallsgatans i Malmö Optiska Aktiebolag har 556162-8180 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.