Tandläkare Mats Andersson Aktiebolag

Skåne län

Information

556158-4839 är organisationsnummer för företaget Tandläkare Mats Andersson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tandläkare Mats Andersson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Tandläkare Mats Andersson Aktiebolag finns i.

Tandläkare Mats Andersson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-02-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tandläkare Mats Andersson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tandläkare Mats Andersson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tandläkare Mats Andersson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tandläkare Mats Andersson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-232154 eller genom brev på följande adress:
S. Tullg. 3, 211 40, Malmö

Bolaget skall driva tandläkarpraktik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tandläkare Mats Andersson Aktiebolag och det är Andersson, Mats Robert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lisbeth Majken som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Lennart som är född 1940 och har titeln Revisor, Lennart Nilsson som är född och har titeln Revisor,