Agneta Neumann Nöjesproduktion AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Agneta Neumann Nöjesproduktion AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Agneta Neumann Nöjesproduktion AB är ett av dem. Statusen för Agneta Neumann Nöjesproduktion AB är att Bolaget är aktivt.

Agneta Neumann Nöjesproduktion AB är ett Aktiebolag och skapades 1972-02-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Agneta Neumann Nöjesproduktion AB ska trivas.

Agneta Neumann Nöjesproduktion AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva nöjes- och musikproduktion inom artist- branschen och bedriva produktioner inom mäss- och utställningsbranschen jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Agneta Neumann Nöjesproduktion AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Agneta Neumann Nöjesproduktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Agneta Neumann Nöjesproduktion AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-510743.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Agneta Neumann Nöjesproduktion AB är Neumann, Britt Agneta som är född 1949 och har titeln VD, Neumann, Britt Agneta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Neumann, Mikael som är född 1949 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Wahlbergs Revisionsbyrå i Malmö KB som är född och har titeln Revisor, .

Agneta Neumann Nöjesproduktion AB har 556158-1538 som sitt organisationsnummer.