Naval Electronics Aktiebolag

Skåne län

Information

Naval Electronics Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Naval Electronics Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Naval Electronics Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Naval Electronics Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Naval Electronics Aktiebolag har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Naval Electronics Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Höjdroderg. 18, 212 39, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-292045.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Naval Electronics Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Naval Electronics Aktiebolag har idag 556157-9086 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Risberg, Per Mårten är den som för stunden ansvarar för Naval Electronics Aktiebolag

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av elektronisk utrustning, leasing av satellitantenner samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Naval Electronics Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Risberg, Per Mårten som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Jensen, Svend Åge Lundgaard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Thygesen, Walther som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Olivecrona, Nils Patrik som är född 1971 och har titeln Delgivningsbar person, Stenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Revisor, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .