Björn Steéns Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Björn Steéns Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Björn Steéns Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Björn Steéns Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Björn Steéns Åkeri Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1971-12-16. Men sedan 1991-01-01 så har Björn Steéns Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Käglinge Parkv. 23, 238 43, Oxie. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Björn Steéns Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-545145.

Malmö arbetar för att bolag som Björn Steéns Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Björn Steéns Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall huvudsakligen bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet. Därutöver tillåts bolaget att placera överskottslikviditet i svenska och utländska aktier och värdepappersfonder. Dock ej sådan verksamhet som kräver Finansinspektionens tillstånd.

Firmatecknare för Björn Steéns Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Björn Steéns Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Steen, Björn Erland Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Steen, Annika Helen som är född 1963 och har titeln Suppleant, Svahn, Lena Solvig Ann-Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Lena Svahn Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Björn Steéns Åkeri Aktiebolag är 556155-4550.