Ronofred Byggnads AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva byggnads- och reparationsverksamhet och förvaltning av lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ronofred Byggnads AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Ronofred Byggnads AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1971-09-22 så skapades Ronofred Byggnads AB och bolaget är har F-skattsedel Ronofred Byggnads AB har haft det sedan 1994-01-01.

556151-1360 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Ronofred Byggnads AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ronofred Byggnads AB så går det att nå dem via telefon på 040-6808860 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ronofred Byggnads AB är Roos, Lars Håkan Påvel som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Frenning, Nils Gunnar som är född 1960 och har titeln Suppleant, Näsfeldt, Sven David Tomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Bratt, Stefan Erik som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.