Kompressor-Service, Jan Glans Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall försälja, utföra reparationer och underhållningsarbeten av kompressorer, bedriva hästsportrörelse bestående av avels- och tävlingsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kompressor-Service, Jan Glans Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Kompressor-Service, Jan Glans Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1971-09-09 så skapades Kompressor-Service, Jan Glans Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Kompressor-Service, Jan Glans Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kompressor-Service, Jan Glans Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556150-6170 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Kompressor-Service, Jan Glans Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kompressor-Service, Jan Glans Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-159977 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Glans, Jan Bertil -Glans, Siv Marianne

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kompressor-Service, Jan Glans Aktiebolag är Glans, Jan Bertil som är född 1940 och har titeln VD, Glans, Jan Bertil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Glans, Karl Bertil Tommy som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Glans, Paul Mikael Dennis som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Glans, Siv Marianne som är född 1944 och har titeln Suppleant, Torstensson, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .