Malmö Plåtmontering Aktiebolag

Skåne län

Information

Malmö Plåtmontering Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Malmö Plåtmontering Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Malmö Plåtmontering Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Malmö Plåtmontering Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Malmö Plåtmontering Aktiebolag har funnits sedan och 1981-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Malmö Plåtmontering Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sadelg. 16, 213 77, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-925780.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Malmö Plåtmontering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Malmö Plåtmontering Aktiebolag har idag 556150-1841 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Malmö Plåtmontering Aktiebolag

Bolaget skall utföra plåt- och stålmonteringar, samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Malmö Plåtmontering Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Kent Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Margaret som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lamme, Sven Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .